Baby namen bedenken

Je bent alweer 15 weken zwanger en het word natuurlijk tijd, om baby namen te bedenken, maar waar begin je?

Een echo laten maken

zwangerschapWanner ja al 15 weken zwanger bent kun je een echo laten maken, om te zien wat het geslacht van de baby word, zo hoef je maar enkel voor 1 geslacht namen te bedenken. Je kunt het geslacht natuurlijk ook als een verassing laten en zowel meisjes als jongens baby namen bedenken.

Op internet kun je heel veel inspiratie vinden voor baby namen en je vind zelfs de betekenis van namen. Online is dan ook de beste plek, om naar babynamen te zoeken. Je kunt online ook zien wat de meest populaire namen zijn en je kunt dan kiezen of je een populaire baby naam wilt, of juist niet.

Tweede trimester

Wanneer je voor de 15 weken zwanger echo gaat en het geslacht weet, kun je ook beginnen aan de babykamer. Je weet dan of je spullen voor een meisje moet lopen of een jongen. Je kunt dan ook de kleur van de babykamer uitkiezen en beginnen met verven. Het winkelen voor de baby kun je allemaal het beste in de tweede trimester doen vanaf week 15, omdat je in deze periode de meeste energie zult hebben. In de eerste en derde trimester, zul je namelijk vaak moe zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *