VPN dienst Netflix

Netflix is inmiddels in heel veel landen in de wereld te zien waaronder ook Nederland. Alleen is het aanbod niet in elke land hetzelfde. Dit komt door de verschillende auteursrechten waarmee Netflix te maken. Zo is het niet mogelijk om een grote deel van het aanbod in Nederland beschikbaar te stellen.

Op het moment heeft de Verenigde Staten waar Netflix is opgericht de grootste aanbod van films en tv series. Het is wel mogelijk om toegang te krijgen tot deze aanbod. Hierover moet je gebruik maken VPN dienst Netflix. Je kunt op deze manier Netflix laten denken dat je in een ander land zit. Je kunt kiezen voor VPN dienst Netflix Amerika en zo denkt Netflix dat je in Amerika zit.

Door de VPN dienst Netflix kun je namelijk van IP veranderen. Er zitten servers verspreid over de hele wereld. Zo kun je IP van heel veel landen bemachtigen. Zo is er in de Verenigde Koninkrijk ook aanbod dat niet in Nederland beschikbaar is. Door de VPN dienst Netflix op Engeland te zetten word deze aanbod ook toegankelijk. Je moet alleen wel een goede VPN dienst Netflix want ze zijn hard bezig om VPN verbindingen te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *