Sollicitatietraining

Uit een recent onderzoekt blijkt dat veel mensen moeite hebben met solliciteren. Na een sollicitatietraining zijn ze meestal wel succesvol in het vinden van een baan. Toch word er nog steeds te weinig geld in sollicitatietraining gestoken.

Outplacement

logo-nextjob-nlBij een outplacementtraject krijgen aankomende sollicitanten een goede sollicitatietraining. Wanneer werknemers ontslagen gaan worden, kunnen ze bij hun werkgever om een vergoeding voor outplacement vragen. Zo hebben werknemers wanneer ze op zoek gaan naar een nieuwe baan met de sollicitatietraining van een outplacementbureau meer kans.

Voor mensen die al werkloos zijn is outplacement ook beschikbaar maar ze moeten dit dan vaak zelf betalen. Er zijn outplacementbureaus die speciale trajecten met lagere tarieven aanbieden aan particulieren. Doordat particulieren zelf de kosten moeten betalen, biedt outplacement Almere ook trajecten aan particulieren aan zodat deze groep ook kan profiteren van een goede sollicitatietraining.

Zelfreflectie

Bij outplacement Almere krijgen mensen veel meer, dan enkel een sollicitatietraining. Ze krijgen onder andere ook een cursus in zelfreflectie zodat ze meer leren over wat ze willen en wat ze kunnen. Misschien is de baan waarnaar ze solliciteren helemaal niet de best passende. Tijdens de zelfreflectie komt men hier achter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *