Inzamelen en verwerken van bouwafval

Het inzamelen en verwerken van bouwafval, moet volgens strikte regels gebeuren en elke gemeente heeft weer een aantal unieke regels. Zowel particulieren en bedrijven, besteden dit dan ook uit aan professionele bedrijven.

Veel ervaring en de juiste vergunningen

afvalcontainers2Bedrijven dat het bouwafval inzamelen en verwerken, hebben dan ook veel ervaring en de juiste vergunningen om dit te doen. Als je zo een bedrijf inhuurt word er een afvalcontainer geplaatst, waar het bouwafval in gestort kan worden. Wanneer de afvalcontainer vol zit, word de afvalcontainer opgehaald en word het bouwafval op de juiste manier verwerkt.

Verschillende soorten afval

Bouwafval is wel een specifieke categorie, waar afval onder valt dat bij verbouwing vrij komt en de helft van dit afval dient herbruikbaar zijn. Voor houtafval of stenen en puin afval doen je weer een andere soort container te hebben. De verhuurbedrijf kan je detail adviseren, over wat voor soort afvalcontainer je nodig zult hebben en het kan ook, dat je meerder nodig zult hebben.

De hoofdcategorie├źn zijn meestal bouw, hout, groen, puin en dak afval. In de bouw en sloopafvalcontainers, kun je meestal een combinatie van deze afval soorten in doen, maar er gelden strikte regels van de hoeveelheid van elke soort afval je erin kan doen. Voor meer informatie over afvalcontainers bezoek http://www.hurenafvalcontainer.com/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *