Serbo serres

Tegenwoordig zijn er in Nederland een aantal bedrijven dat zich richten op het maken van serres. Hier zijn ze in gespecialiseerd en de serres worden op maat gemaakt. Serbo is dan ook zo een bedrijf.

Serbo serres park

SerboVeel consumenten willen graag zien wat een bedrijf allemaal kan en Serbo wil dit dan ook graag laten zien. Serbo heeft daarom parken met serres. Hier kunnen consumenten naartoe komen om de verschillende serres te bekijken. In het park heeft Serbo veel verschillende serres. De serres komen in verschillende maten, kleuren en worden ook van verschillende materialen gemaakt. Zo kunnen de consumenten een idee krijgen van wat Serbo allemaal kan en kunnen ze zelf ook inspiratie op doen.

Ontwerp maken

Als de consument besluit om een Serbo serre te kopen word er eerst samen een ontwerp gemaakt. In het ontwerp worden de wensen en idee├źn van de klant verwerkt. Pas na de goedkeuring van de klant als die helemaal tevreden is gaat Serbo aan de slag met het maken van de serre. De serre wordt dan ook in de eigen werkplaats compleet op maat gemaakt. Zo is iedere serre die ze maken uniek en aangepast aan de smaak van de consument.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *